De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 25 september 2023 om 14.55 uur.

Van het westen uit meer bewolking.

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.
Vanmiddag is het vrij zonnig. In het westen is het half tot zwaar bewolkt en plaatselijk valt daar wat lichte motregen. Later in de middag neemt ook in het midden de bewolking toe, maar daar blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig.

Vanavond zijn er in het oosten en zuidoosten opklaringen. Elders is het bewolkt. Het blijft droog. Boven land staat er weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer waait het soms matig uit het zuiden.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 13°C in het westen en 8°C in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend zijn er zonnige perioden, maar vooral in het westen kunnen in het begin ook wolken voorkomen. Het blijft droog. In het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten, boven land staat er weinig wind.

Morgenmiddag schijnt de zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat weinig wind.

Morgenavond is het vrij helder en blijft het droog. Boven land staat er weinig wind. In het Waddengebied waait er af en toe een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)