De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 05 december 2022 om 20.30 uur.

Af en toe regen, in het zuidoosten mist.

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.
Vanavond is het zwaar bewolkt en plaatselijk valt er regen. In het zuidoosten komt er ook mist voor. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Komende nacht valt er plaatselijk wat (mot)regen. In het uiterste zuidoosten is er kans op mist. De minimumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen net boven het vriespunt, maar vooral in het noorden kan het plaatselijk -1°C worden. Er is landinwaarts weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit noord tot noordwest.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Op de meeste plaatsen is het droog, maar in de kustprovincies komen enkele buien voor. In het zuidoosten is er kans op mist. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig.

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de noordwestelijke helft enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenavond komen er enkele buien voor. In het zuidoosten is er kans op mist. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)